Welkom bij Waxing the City ®

 

Waxing the City

Waxing the City is voortgekomen uit de eerste professionele Brazilian wax studio van Amsterdam. Vanuit heel Nederland en vaak ook daarbuiten weten onze klanten onze salon in Amsterdam te vinden.

Onze salon

Onze salon en onze behandelkamers zijn zo ingericht dat als u eenmaal binnen bent u kunt ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen van het leven en de stress die dat met zich meebrengt. Wij hebben er bewust voor gekozen om alleen vrouwen te behandelen. Dit omdat wij begrijpen dat het voor veel vrouwen een belemmering kan zijn als er ook mannen behandeld worden. U zult bij ons daarom geen mannen tegenkomen, onze salon is alleen toegankelijk voor vrouwen.

 

Waarom een behandeling bij ons?

Wij staan bekend om het perfectionisme waarmee wij de kunst van het Brazilian waxing voor vrouwen tot een hoger niveau hebben gebracht. Hierdoor kunnen wij al jaren de beste Brazilian wax behandelingen van Nederland aanbieden. De hoge kwaliteit van onze behandelingen, onze jarenlange ervaring, de heerlijke en uitnodigende sfeer in onze salon en onze aandacht voor detail zorgen ervoor dat onze klanten al jaren trouw gebruik maken van onze diensten.

 

Nog nooit gewaxt?

Heeft u nog geen ervaring met Brazilian wax? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij doen al jaren niks anders dan waxen volgens de oorspronkelijke Braziliaanse methode. Waxen is onze passie en wij geloven dat iedere vrouw zou moeten ontdekken welke voordelen een Brazilian wax behandeling met zich meebrengt. Wij reserveren daarom graag extra tijd om u op uw gemak te stellen en om eventuele vragen te beantwoorden.

 

Wij verheugen ons op uw bezoek.

 

Team Waxing the City

 

 

Share

Volg ons

 
 

gastenboek

Tweede Jacob van Campenstraat 105
1073 XP Amsterdam

+31(0)20 6331525

Maak een afspraak

Waxing the City

Bovenlip

Waxing the City benen

Waxing the City Roll on

© 2011-2013 Waxing the City. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Privacy verklaring